středa 14. prosince 2011

Advent

Advent mám ráda od malička. Všude voní cukroví, vánoční výzdoba kam se podívám a to vědomí že za pár dní bude Štědrý den! Dokud jsem byla malá a chodil k nám Ježíšek bylo to nejkouzelnější období na které jsem se těšila celý rok.
Teď jsem dospělá, mám dvě nádherné děti a snažím se abych pro ně udělala stejně krásné Vánoce jako dělali naše rodiče pro nás. Peču cukroví, vánoční výzdoba voní jehličím, píšeme Ježíškovi a těšíme se spolu na Štědrý večer.
U nás nosí dárečky i stromeček Ježíšek a já to úplně miluju, jak zazvoní zvoneček a děti vidí stromeček i dárečky poprvé, jak se jim rozzáří očka a jen na chvilku zatají dech nad tím kouzlem, že v pokoji kde ještě před chvilkou nic nebylo je stromeček a pod ním hromada dárků.
Ale na to máme ještě pár dní čas. Zatím nás čeká ještě poslední adventní neděle která u nás bude v duchu zdobení cukroví a posledních úprav a to i úklidových,s tak malými dětmi to ani jinak nejde.
Tak ať máte všichni krásnou a klidnou poslední adventí neděli a tak krásný a spokojený Štědrý den jako jste měli jako děti!