úterý 19. března 2013

Jaro?

Tak dnešek teda opravdu  nepřípomíná jaro. Venku hromady sněhu že se s kočárkem nedá vůbec vyjet a to máme za 2 týdny Velikonoce.
Už jsem začala s malou přípravou. Výsledek mého včerejšího nočního snažení. Zajda je docela velkej tak mu musím najít nějaké pěkné místo kde se uvelebí. Obávám se ale, že moc klidu mít nebude protože se hodně zalíbil Markétce.





A toto je budoucí hvězdná deka, tohle je jen poskládané pro ukázku. Jednotlivé bloky mám hotové, teď je musím dát dohromady. Měla jsem strach že to bude mdlé, ale hodně to rozzářila ta zelená.

čtvrtek 7. března 2013

Jaro se blíží!



Jaro se blíží a tak jsem si pořídila nový přírůstek do šicí knihovny. Je opravdu čerstvá, přišla mi včera odpoledne! Kniha se jmenuje Crafting Springtime Gifts a patří do kolekce Tilda knížek. Je v ní 25 projektů jako třeba zajíčci, slepice, ovečka, husy, šitá vajíčka apod. Podle mě pěkně zpracovaná knížka, součástí knížky jsou šablony na všechny zvířátka a to většinou ve dvou velikostech.


Rozhodla jsem se že hned něco vyzkouším ale neměla jsem vhodné látky. Tak ještě odpoledne jsem běžela k Ladě a nakoupila jsem pár látek. A pozor, to jsem tam den před tím byla!
Všechny nemám na zajíčky ale jsou opravdu krásné, obzvlášť béžové káro! No a protože se chystám na tu klučičí deku tak už mám nachystané látky i na ni. Je to kolekce Farm Fresh od Rileyho Blakea. Ještě nejsou dokonale vyžehlené, ale jak doufám tak už do nich dneska říznu.