čtvrtek 18. července 2013

Pardubické látkobraní

Můj super manža popustil rozpočet a dovolil mi si nakoupit zásoby látek. Já na nic nečekala a nákupní košík se mi plnil závratnou rychlostí! Sama jsem nevěřila na jakou částku jsem se dostala, ale jsou to zásoby na dlouho dopředu a některé látky jsou na doplnění kde už mi pochybělo. Tak se chci podělit o tu spostu nádherných látek a pochlubit se tím co jsem ulovila.Takže, přeji příjemné pokoukání!











Mám teď rozešitou deku pro našeho Jindřiška. Bude to větrníčková deka a mezi větrníkama budou ještě obrázky, čekala jsem na balíček protože mi pochyběla ta béžová ale už se do toho můžu zase pustit!

7 komentářů:

  1. To je nádhery. A deka se rýsuje moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo, to jsou zásoby na na několik let.... možná:-))))

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásná zásobička - co z toho bude, už máš plán nebo je to jen "protože jsou to krásné látky a určitě se budou hodit" :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z některých bude deka, z některých ubrus nebo kabelka, plánů je hodně!

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Látky jsou úžasné, máte moc hezký blog. Mohu se zeptat, kde látky kupujete? Děkuji moc a hezký víkend Ada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Látky jsem kupovala zde http://www.belletfabrics.cz/ ale obchod s látkama byl zrušen, ale existují i jiné jako třeba http://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/1-1-NOVINKY-NA-CESTE , http://www.latkyprovas.cz/www-eshop-rychle-latkyprovas/eshop/7-1-podle-motivu , http://www.patchwork-studio.cz/patchwork/eshop/5-1-Panely a další.

      Vymazat